©ChumChumLee. Powered by Blogger.
Welcome To My Blog

Aromatheraphy Minyak Angin Fresh Care




Assalammualaikum semua...



Okay untuk kali ini nak share sikit tentang satu produk minyak angin jenama Fresh Care. Dah lebih sebulan guna minyak angin ini dan ternyata minyak angin ini memang bagus. Tentang Fresh Care ni, memang tak pernah dengar pun sebelum ni.. yang ini pun dapat daripada my uncle, dia beli banyak ,so bagilah sikit. Tapi terlupa nak tanya pula dia beli dekat mana benda ni..


Anyway, yang yang bestnya tentang minyak angin ni, ianya tidak melekit, tak panas sangat kalau sapu dekat kulit dan most importantly baunya yang menenangkan.. selain fungsinya sebagai minyak urut, ianya juga boleh dijadikan sebagai aromatheraphy... berfungsi sebagai penyelamat, tup-tup terbau orang kentut ke, atau lori sampah lalu depan rumah sampai bau masuk rumah ke , cepat-cepat sapu benda ni dekat hidung, at least tak adalah stress dengan bau-bauan yang tak menyenangkan. Jangan risau, benda ni bukan macam minyak cap kapak, sakit mata, hidung bila sapu kat area hidung atau kepala.


Fungsi Fresh Care:


  1. Meringankan sakit kepala
  2. Melegakan kembung perut
  3. Membuang angin
  4. Meredakan mabuk perjalanan
  5. Untuk gejala flu
  6. Meredakan pegal-pegal otot
  7. Merawat gatal akibat gigitan serangga


My uncle bagi 2 jenis iaitu Green Tea dan Sports.. lebih mengemari Green Tea sebab baunya lebih sedap dan menenangkan , fresh macam bau tumbuh-tumbuhan.Memang membantu mengurangkan stress kita dan memudahkan kita untuk tidur.

Yang paling best , orang akan ingat kita pakai minyak wangi.. sebab bau minyak angin ni memang macam perfume, so senang untuk dipakai di khalayak ramai semasa kerja, kuliah, atau beriadah.. tak menganggu orang sekeliling!



Thanks for reading!
Tolong pastikan akaun Google anda tidak private, bagi memudahkan pemilik blog untuk reply komen anda

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di hisham.rusli97@gmail.com


[PENAFIAN] www.chumchumlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.