©ChumChumLee. Powered by Blogger.
Welcome To My Blog

Najwa Latif Cover Lagu Cina Ni Bu Zhi Dao De Shi 你不知道的事



Memang tak disangka pada 5 hari yang lepas Najwa Latif ada meng-upload video cover lagu Cina bertajuk Ni Bu Zhi Dao De Shi  你不知道的事 di Youtube. Kalau sebelum ni tahulah yang Najwa Latif pernah menyanyikan lagu ini berduet dengan Wang Lee Hom di Cameron Highland, dekat Youtube pun Najwa Latif pernah membuat cover lagu tu, tapi itu video lama. Tetapi video cover baru ini telah pun diberi nafas baru oleh Najwa Latif sendiri bersama syarikat Nar Records.

Apa reaksi selepas menonton video tersebut? Kalau nak dikatakan video inilah adalah salah satu yang paling best daripada Najwa Latif, memang sweet giler video ni. Most importantly, Najwa Latif memang nampak cantik dan kurus ditambah lagi dengan lagu yang didendangkan, memang terbaik!
Kalau sebelum ni , tak adalah fanatik sangat dengan Najwa Latif ni, tapi selepas dengar lagu cover ni, terus jatuh cinta.. huuuu~


Lirik Lagu Ni Bu Zhi Dao De Shi 你不知道的事

蝴蝶眨几次眼睛
hu die zha ji ci yan jing
才学会飞行
cai xue hui fei xing
夜空洒满了星星
ye kong sa man le xing xing
但几颗会落地
dan ji ke hui luo di


我飞行 但你坠落之际
wo fei xing dan ni zhui luo zhi ji
很靠近 还听见呼吸
hen kao jin huan ting jian hu xi
对不起 我却没捉紧你
dui bu qi wo que mei zhuo jin ni

你不知道我为什么离开你
ni bu zhi dao wo wei shen me li kai ni
我坚持不能说放任你哭泣
wo jian chi bu neng shuo fang ren ni ku qi
你的泪滴像 倾盆大雨
ni de lei di xiang qing pen da yu 
碎了满地
sui le man di
在心里清晰
zai xin li qing xi

你不知道我为什么狠下心
ni bu zhi dao wo wei shen me hen xia xin
盘旋在你看不见的高空里
pan xuan zai ni kan bu jian de gao kong li
多的是 你不知道的事
duo de shi ni bu zhi dao de shi

蝴蝶眨几次眼睛
hu die zha ji ci yan jing
才学会飞行
cai xue hui fei xing
夜空洒满了星星
ye kong sa man le xing xing
但几颗会落地
dan ji ke hui luo di

我飞行 但你坠落之际
wo fei xing dan ni zhui luo zhi ji
很靠近 还听见呼吸
hen kao jin huan ting jian hu xi
对不起 我却没捉紧你
dui bu qi wo que mei zhuo jin ni

你不知道我为什么离开你
ni bu zhi dao wo wei shen me li kai ni
我坚持不能说放任你哭泣
wo jian chi bu neng shuo fang ren ni ku qi
你的泪滴像 倾盆大雨
ni de lei di xiang qing pen da yu
碎了满地
sui le mandi
在心里清晰
zai xin li qing xi

你不知道我为什么狠下心
ni bu zhi dao wo wei shen me hen xia xin
盘旋在你看不见的高空里
pan xuan zai ni kan bu jian de gao kong li
多的是 你不知道的事
duo de shi ni bu zhi dao de shi
我飞行 但你坠落之际
wo fei xing dan ni zhui luo zhi ji

你不知道我为什么离开你
ni bu zhi dao wo wei shen me li kai ni
我坚持不能说放任你哭泣
wo jian chi bu neng shuo fang ren ni ku qi
你的泪滴像 倾盆大雨
ni de lei di xiang qing pen da yu
碎了满地
sui le man di
在心里清晰
zai xin li qing xi

你不知道我为什么狠下心
ni bu zhi dao wo wei shen me hen xia xin
盘旋在你看不见的高空里
pan xuan zai ni kan bu jian de gao kong li
多的是 你不知道的事
duo de shi ni bu zhi dao de shi 



Tolong pastikan akaun Google anda tidak private, bagi memudahkan pemilik blog untuk reply komen anda

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di hisham.rusli97@gmail.com


[PENAFIAN] www.chumchumlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.